HTML

Biketech blog

Főként kerékpártechnikai jellegű dolgok, de nem szorítkozunk korlátok közé :)

Friss topikok

Címkék

acél (1) acera (1) alivio (1) altus (1) Artisjust (1) chainspotting (1) Chris Akrigg (1) Danny Macaskill (1) Deore (1) divat (1) DX (1) E-type (1) Hans Rey (1) hollowtech (1) hulladék (1) hulladékvas (1) ISCG05 (1) kerékpár (7) kevlár (1) külső (1) LX (1) Martyn Ashton (2) más (1) MountainBike (6) Mountain bike (5) MTB (7) octalink (1) országúti (1) rotyenbike (1) rozsdabike (1) Saint (1) Shimano (1) SLX (1) street (2) STX (1) trial (2) vashulladék (1) XT (1) XTR (2) Zee (1) zene (1) Címkefelhő

2013.11.13. 01:16 A_G_A

MTB street Matt Macduff nevű űrlénnyel

Címkék: street MTB

Nos, ha eddig Danny Macaskill volt a kedvenc (speciel nekem eddig is Chris Akrigg), akkor itt van aki leváltja őt. Eszméletlenül fejlődött a srác az elmúlt években, egy átlagos parkosból, stílusos, dinamikus streetes lett. Valójában én is ezt a stílust művelném, de inkább olyan 10%-ban sikerül hozzá képest. Ezek után már nem vagyok biztos, hogy streetelek, inkább valami urban freeride light lesz az :) Szóval:

Míg el nem felejtem. A Myopera meg fog szűnni, így ami ott van, idekerül majd. Ott nincs sok biciklis téma, dehát mint mondottam jobb oldalt fent, nem szorítkozunk korlátok közé. Aztán kénytelen leszek designt is csinálni ide.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biketech.blog.hu/api/trackback/id/tr925630107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása